preload-image

İsrail inşaatını “devralan” müteahhit ve geliştirici

İsrail inşaatını “devralan” müteahhit ve geliştirici

İsrail inşaatını “devralan” müteahhit ve geliştirici

Keleş Yapı Grubu kurucusu Dursun KELEŞ, Israel National News’in gündeminde.

Israel National News’e referansla:

Dursun Keleş

1995 yılında Aliyah’ı İsrail’e getiren Dursun, inşaat sektöründe bir süre çalıştıktan sonra kendi inşaat şirketini kurmaya ve müteahhit olarak çalışmaya başlamaya karar verdi.

1980’lerde ve 1990’larda İsrail’deki ünlü bina yükselişi nedeniyle epeyce inşaat şirketi kurulmuş olmasına rağmen, daha sonraki yavaşlamadan sadece birkaçı hayatta kaldı. Ancak Duson’un gelişen inşaat şirketi onlardan biri değildi. Hatta 1997’de başka bir “kardeş” kazandı – 2011’e kadar aktif olan “Honor Ltd” Şirketi.

1990’lar kişisel olarak da Dursun için iyi geçti, çünkü müstakbel eşi ve iki çocuğunun annesi Olga ile o zaman tanıştı. Aradan yıllar geçmiş ve 2011 yılında Dursun, Onur Ltd.’yi kapatmış ve yerinde bugüne kadar aktif ve güçlü olan “Ogen Yazamut Ltd” şirketini kurmuştur. Şirket, Otoyol 6 Projesi, Gillon Tünelleri, Otoyol 16 ve Yishai Kavşağı dahil olmak üzere Türkiye’de ve İsrail’de önde gelen birçok projeye imza atmıştır. Bu projelerin her biri, kendi içinde, İsrailli veya uluslararası herhangi bir inşaat şirketinin tacındaki mücevheri oluşturabilir.

Israel National News

Israel National News; https://www.israelnationalnews.com/news/323247